Compensații și beneficii

În organizația noastră angajații sunt recompensați în funcție de importanța și complexitatea responsabilităților ce revin postului pe care îl ocupă și, bineînteles, în funcție de nivelul competențelor profesionale și manageriale dovedite.

Tratăm cu echitate toate posturile și, pentru a putea face cât mai bine acest lucru, folosim metodologia Mercer, un sistem internațional recunoscut și utilizat de foarte multe companii internaționale și din România.

Metodologia Mercer sau Sistemul Internațional de Evaluare a Posturilor (IPE) reprezintă:

 • fundamentul unui proces de evaluare obiectivă a valorii relative a posturilor în interiorul unei organizații. Este un sistem analitic pe puncte – creat în SUA, în anul 1937, și actualizat an de an, în care posturile sunt analizate în baza a 4 factori (impact, comunicare, inovare, cunoștințe) și 10 dimensiuni. În urma acestui proces de evaluare rezultă clasa/ nivelul postului în organizație.
 • baza construirii unui sistem rațional, coerent și acceptabil de remunerare și compensare, având avantajul că se pot compara posturi din companii de dimensiuni diferite, dar cu același profil de activitate.

Participăm la studii salariale pentru a putea adapta politica de compensații și beneficii la strategia de dezvoltare a companiei și la obiectivele nostre de business, dar și cu practicile și ofertele competitorilor.

 • Noutati

  .8 aprilie 2016

  Prutul a lansat prima gama de ulei ALTFEL
  In luna martie 2016, Prutul a lansat prima gama de ulei ALTFEL din Romania sub principalul sau brand: Spornic. Spornic Premium 1L si Spornic Profesional 5L – 100% ulei High Oleic – sunt uleiuri rafinate dintr-un soi distinct de floarea-soarelui, cu un continut de minim 75% acid oleic – acid gras mononesaturat Omega 9.... continuare

 • Noutati

  .2 martie 2015

  SPORNIC sustine lansarea cartii „40 de zile” a regizoarei Chris Simion.
  Un roman basm, construit ca un dialog intre floarea soarelui si zmeul albastru, invita cititorii intr-un joc de 40 de zile al introspectiei si al (re)gasirii. Pentru prima oara in Romania, lansarea cartii se va face intr-un turneu de 40 de zile, in perioada 1 martie - 9 aprilie 2015... continuare

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.