Dezvoltarea carierei

Dezvoltarea angajaţilor este o prioritate în cadrul companiei noastre, asupra căreia ne concentrăm în mod constant.

Pentru aceasta, avem un set de competenţe manageriale şi operaţionale care constituie instrumentul de bază în construirea planurilor de carieră şi de dezvoltare a competenţelor angajaţilor noştri.

Principiul de lucu care ne ghidează în dezvoltarea oamenilor se bazează pe regula 70/20/10, astfel: în proporţie de 70% angajatul se dezvoltă prin îndeplinirea sarcinilor specifice postului, în proporţie de 20% prin îndrumarea de către managerul direct şi 10% reprezintă dezvoltare prin învăţare formală, în sala de curs. Ca şi angajat în compania noastra, trebuie doar să îţi stabileşti obiective din ce în ce mai ambiţioase, să cauţi mentori care să te ajute să îţi atingi potențialul şi să identifici acele proiecte care să îţi ofere posibilitatea de a-ţi îmbunătăţi permanent abilităţile.

La noi vei găsi o cultură orientată spre învăţare, care oferă diverse acţiuni de instruire şi dezvoltare profesională, proiecte interne de rotaţie a posturilor pentru angajaţii nominalizaţi în planul de succesiune, programe de Coaching şi Mentoring, simulatoare de afaceri şi programe de leadership.

 • Noutati

  .8 aprilie 2016

  Prutul a lansat prima gama de ulei ALTFEL
  In luna martie 2016, Prutul a lansat prima gama de ulei ALTFEL din Romania sub principalul sau brand: Spornic. Spornic Premium 1L si Spornic Profesional 5L – 100% ulei High Oleic – sunt uleiuri rafinate dintr-un soi distinct de floarea-soarelui, cu un continut de minim 75% acid oleic – acid gras mononesaturat Omega 9.... continuare

 • Noutati

  .2 martie 2015

  SPORNIC sustine lansarea cartii „40 de zile” a regizoarei Chris Simion.
  Un roman basm, construit ca un dialog intre floarea soarelui si zmeul albastru, invita cititorii intr-un joc de 40 de zile al introspectiei si al (re)gasirii. Pentru prima oara in Romania, lansarea cartii se va face intr-un turneu de 40 de zile, in perioada 1 martie - 9 aprilie 2015... continuare

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.