Managementul performanţei

Pentru dezvoltarea continuă a angajaţilor, Departamentul Resurse Umane aplică, la nivelul întregii organizaţii, un proces clar de evaluare a performanţei individuale, pentru a ne asigura că avem o vedere în TRECUT, asupra performanţelor angajaţilor noştri, cât şi către VIITOR, asupra potenţialului de creştere a acestora.

Programul de Managementul Performanţei ne ajută în a recunoaşte şi recompensa contribuţia fiecărui angajat la succesul echipei şi în a crea o cultură organizaţională bazată pe performanţă.

Cum funcţionează:
Odată ce te alături echipei PRUTUL şi la începutul fiecărui an calendaristic, vei agreea împreună cu şeful direct obiectivele individuale şi veţi identifica ariile de dezvoltare. Prin atingerea obiectivelor individuale fiecare angajat trebuie să îşi aducă contribuţia la atingerea obiectivelor generale ale companiei şi a viziunii acesteia.

Permanent, angajatul trebuie să fie orientat către atingerea obiectivelor individuale şi a celor de echipă. Acest lucru este sprijinit de un proces continuu de feed-back între manager şi angajat, esenţial şi în realizarea planului de carieră al angajatului.

În cadrul întâlnirii de evaluare a performanţei, anual, are loc analiza rezultatelor obţinute de către angajat faţă de obiectivele pe care le-a avut de îndeplinit în anul anterior. Rezultatele evaluării de performanţă au impact direct, pe termen scurt, în politica salarială, iar pe termen mediu şi lung în planul tau de carieră al fiecarui angajat. Dar, poate cel mai important este faptul că Programul de Managementul Performanţei ajută angajatul să devină mai responsabil faţă de sarcinile şi obiectivele profesionale pe care le are şi mai orientat către formularea unui plan de carieră şi dezvoltare personală.

 • Noutati

  .8 aprilie 2016

  Prutul a lansat prima gama de ulei ALTFEL
  In luna martie 2016, Prutul a lansat prima gama de ulei ALTFEL din Romania sub principalul sau brand: Spornic. Spornic Premium 1L si Spornic Profesional 5L – 100% ulei High Oleic – sunt uleiuri rafinate dintr-un soi distinct de floarea-soarelui, cu un continut de minim 75% acid oleic – acid gras mononesaturat Omega 9.... continuare

 • Noutati

  .2 martie 2015

  SPORNIC sustine lansarea cartii „40 de zile” a regizoarei Chris Simion.
  Un roman basm, construit ca un dialog intre floarea soarelui si zmeul albastru, invita cititorii intr-un joc de 40 de zile al introspectiei si al (re)gasirii. Pentru prima oara in Romania, lansarea cartii se va face intr-un turneu de 40 de zile, in perioada 1 martie - 9 aprilie 2015... continuare