• VIZIUNEA NOASTRA ... este aceea de a fi un lider in industriile de ulei vegetal si agribusiness din Romania
 • VIZIUNEA NOASTRA ... este aceea de a fi un lider in industriile de ulei vegetal si agribusiness din Romania
 • VIZIUNEA NOASTRA ... este aceea de a fi un lider in industriile de ulei vegetal si agribusiness din Romania
 • VIZIUNEA NOASTRA ... este aceea de a fi un lider in industriile de ulei vegetal si agribusiness din Romania
Angajamentul

Directorului General referitor la
Politica în domeniul concurenţei

Misiunea procompetitivă a S.C. PRUTUL S.A. se bazează pe premisa fundamentală a legislaţiei în domeniul concurenţei potrivit căreia concurenţa produce cele mai bune produse şi servicii la cele mai mici preţuri, încurajează eficienţa şi inovaţia şi întăreşte economia în ansamblul ei. Restricţiile asupra concurenţei afectează toate părţile implicate, de la consumatori la angajaţi.

Dorinţa mea este de a ne asigura că acționăm corect într-o piaţă care funcţionează pe baze concurenţiale prin eliminarea restricţiilor nerezonabile și prin prevenirea comportamentelor anticoncurenţiale.

PRUTUL S.A. are o politică strictă privind respectarea legislaţiei în domeniul concurenţei, deoarece credem în competiţia onestă pe piaţă şi ne comportăm ca atare. Nu tolerăm încălcări ale acestei legislaţii de către angajaţii, partenerii de afaceri sau concurenții noștri.

Compania noastră are o politică procompetitivă și va monitoriza programul de conformare în materia concurenței, angajaţii noștri fiind deja și urmând a fi periodic instruiţi în vederea respectării cu stricteţe a acestei politici. Totodată, ne aşteptăm ca partenerii noştri de afaceri să împărtăşească şi să respecte angajamentul nostru pentru integritate şi conformitate cu legislaţia în domeniul concurenţei.

Compania noastră promovează concurenţa liberă şi deschisă pe piaţă. Angajaţii nu trebuie să îşi însuşească sau să folosească informaţii confidenţiale ale concurenţilor sau să facă afirmaţii false despre comportamentul sau practicile de afaceri ale acestora. Înţelegerile cu competitorii, altele decât cele expres permise de lege, sunt interzise per se, în sensul că nu pot fi justificate în niciun fel, indiferent de intenţiile părţilor. Compania noastră nu va tolera sub nicio formă practicile anticoncurenţiale pentru că dorim să concurăm pe piaţă sănătos, prin preţ, calitate şi servicii.

Conduita noastră se bazează în mod unilateral pe propriile noastre judecăţi referitoare la afaceri.

Orice contact cu concurenţii, clienţii sau furnizorii, care implică sub orice formă existenţa unei înţelegeri ilegale, este și va fi evitat cu stricteţe.


Director General
S.C. PRUTUL S.A.
 • Noutati

  .8 aprilie 2016

  Prutul a lansat prima gama de ulei ALTFEL
  In luna martie 2016, Prutul a lansat prima gama de ulei ALTFEL din Romania sub principalul sau brand: Spornic. Spornic Premium 1L si Spornic Profesional 5L – 100% ulei High Oleic – sunt uleiuri rafinate dintr-un soi distinct de floarea-soarelui, cu un continut de minim 75% acid oleic – acid gras mononesaturat Omega 9.... continuare

 • Noutati

  .2 martie 2015

  SPORNIC sustine lansarea cartii „40 de zile” a regizoarei Chris Simion.
  Un roman basm, construit ca un dialog intre floarea soarelui si zmeul albastru, invita cititorii intr-un joc de 40 de zile al introspectiei si al (re)gasirii. Pentru prima oara in Romania, lansarea cartii se va face intr-un turneu de 40 de zile, in perioada 1 martie - 9 aprilie 2015... continuare

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.