• Prutul – un partener de incredere pentru producatorii agricoli • Prutul – un partener de incredere pentru producatorii agricoli • Prutul – un partener de incredere pentru producatorii agricoli • Prutul – un partener de incredere pentru producatorii agricoli • Prutul – un partener de incredere pentru producatorii agricoli
Distribuție inputuri

Prutul SA

Prutul activează pe piața de inputuri din România, fiind unul dintre cei mai importanți distribuitori de îngrășăminte, semințe și pesticide.

Prin parteneriatul cu cei mai importanţi furnizori mondiali care activează în România, oferim producătorilor agricoli o gamă completă de semințe, îngrășăminte și pesticide pentru toate tipurile de culturi, de care producătorii au nevoie pentru înființarea şi întreținerea unor recolte profitabile.

Prutul deține 5 centre regionale de depozitare inputuri în bazele proprii, distribuite la nivel național.

Transportul inputurilor către spațiile de depozitare și de acolo către producătorii agricoli se realizează cu mijloace de transport auto sau pe cale ferată (mai ales acolo unde aceasta se află în exacta vecinătate a spațiilor de depozitare).

Compania deține toate autorizațiile necesare pentru depozitarea inputurilor.

Oferim producătorilor agricoli pachete tehnologice care asigură creșterea productivității și cu costuri avantajoase de achiziție și le achiziționăm toate tipurile de recolte.

Pentru facilitarea însămânțării și întreținerii culturilor agricole, oferim următoarele variante de plată:

 • plata integrală la achiziția produselor, în condiții avantajoase de preț;
 • plata la recoltă, achitarea cu bani și/sau compensarea cu produse agricole.

 

 

 • Noutati

  .Prutul lanseaza Spornic ProVita

  Prutul completează gama de ulei vegetal Spornic cu un nou sortiment – Spornic ProVita, natural bogat în vitamina E și îmbogățit cu vitaminele A și D.

  Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva degradării cauzate de stresul oxidativ..... continuare

 • Noutati

  .Prutul lanseaza Campania High Oleic 2018

  Prutul a continuat tradiția întâlnirilor cu fermierii la început de an și a organizat o serie de mese rotunde în principalele județe cu potențial agricol din România. Tema a fost cultura de floarea-soarelui High Oleic, un trend internațional care în ultimii ani se instalează tot mai puternic și în industria agribusiness din țara noastră.... continuare

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.