• Prutul – un partener de incredere pentru producatorii agricoli • Prutul – un partener de incredere pentru producatorii agricoli • Prutul – un partener de incredere pentru producatorii agricoli • Prutul – un partener de incredere pentru producatorii agricoli • Prutul – un partener de incredere pentru producatorii agricoli
Distribuție inputuri

Prutul SA

Prutul activează pe piața de inputuri din România, fiind unul dintre cei mai importanți distribuitori de îngrășăminte, semințe și pesticide.

Prin parteneriatul cu cei mai importanţi furnizori mondiali care activează în România, oferim producătorilor agricoli o gamă completă de semințe, îngrășăminte și pesticide pentru toate tipurile de culturi, de care producătorii au nevoie pentru înființarea şi întreținerea unor recolte profitabile.

Prutul deține 5 centre regionale de depozitare inputuri în bazele proprii, distribuite la nivel național.

Transportul inputurilor către spațiile de depozitare și de acolo către producătorii agricoli se realizează cu mijloace de transport auto sau pe cale ferată (mai ales acolo unde aceasta se află în exacta vecinătate a spațiilor de depozitare).

Compania deține toate autorizațiile necesare pentru depozitarea inputurilor.

Oferim producătorilor agricoli pachete tehnologice care asigură creșterea productivității și cu costuri avantajoase de achiziție și le achiziționăm toate tipurile de recolte.

Pentru facilitarea însămânțării și întreținerii culturilor agricole, oferim următoarele variante de plată:

 • plata integrală la achiziția produselor, în condiții avantajoase de preț;
 • plata la recoltă, achitarea cu bani și/sau compensarea cu produse agricole.

 

 

 • Noutati

  .8 aprilie 2016

  Prutul a lansat prima gama de ulei ALTFEL
  In luna martie 2016, Prutul a lansat prima gama de ulei ALTFEL din Romania sub principalul sau brand: Spornic. Spornic Premium 1L si Spornic Profesional 5L – 100% ulei High Oleic – sunt uleiuri rafinate dintr-un soi distinct de floarea-soarelui, cu un continut de minim 75% acid oleic – acid gras mononesaturat Omega 9.... continuare

 • Noutati

  .2 martie 2015

  SPORNIC sustine lansarea cartii „40 de zile” a regizoarei Chris Simion.
  Un roman basm, construit ca un dialog intre floarea soarelui si zmeul albastru, invita cititorii intr-un joc de 40 de zile al introspectiei si al (re)gasirii. Pentru prima oara in Romania, lansarea cartii se va face intr-un turneu de 40 de zile, in perioada 1 martie - 9 aprilie 2015... continuare

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.