Standarde de calitate

Conceptul de calitate îsi pune amprenta pe toate activităţile noastre. De aceea, eforturile noastre de investiţii au vizat, în egală masură, modernizarea fabricii şi creşterea standardelor de calitate şi siguranţă a produselor.

Prestigiosul organism de certificare, Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA) a acordat Fabricii Prutul din Galaţi certificarea conform standardului ISO 9001/2008 pentru domeniul de activitate „Procesarea materiilor prime oleaginoase, rafinarea și îmbutelierea uleiurilor vegetale și comercializarea acestora”, precum și certificarea conform standardului ISO 22000/2005, pentru etapele de rafinare și îmbuteliere.

În 2012, Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA) a acordat fabricii și certificarea pentru FSSC 22000 (Food Safety System Certification). Aceasta este o schemă completă de certificare pentru sistemele de management de Siguranță a Alimentului, care se bazează pe standardele globale ISO 22000 și PAS 220, un standard dezvoltat pentru a răspunde cerințelor programelor preliminarii obligatorii în cadrul unităților de producție de produse alimentare și ingrediente.

Aceste certificări, acordate de LRQA, organism acreditat de institutul internațional de profil UKAS (United Kingdom Accreditation Service), reafirmă angajamentul Prutul pentru calitatea tuturor produselor sale.

Certificat ISO 22000:2005 Certificat FSSC 22000:2010 Certificat ISO 22002-1:2009
 • Noutati

  .Prutul lanseaza Spornic ProVita

  Prutul completează gama de ulei vegetal Spornic cu un nou sortiment – Spornic ProVita, natural bogat în vitamina E și îmbogățit cu vitaminele A și D.

  Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva degradării cauzate de stresul oxidativ..... continuare

 • Noutati

  .Prutul lanseaza Campania High Oleic 2018

  Prutul a continuat tradiția întâlnirilor cu fermierii la început de an și a organizat o serie de mese rotunde în principalele județe cu potențial agricol din România. Tema a fost cultura de floarea-soarelui High Oleic, un trend internațional care în ultimii ani se instalează tot mai puternic și în industria agribusiness din țara noastră.... continuare

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.