Termeni și condiții

1. Acceptarea termenilor

Prin accesarea și utilizarea acestui site furnizat de Prutul SA, sunteți de acord cu termenii și condițiile următoare. Vă rugăm să le citiți cu atenție. Dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să părăsiți acest site. Acești termeni și condiții pot fi revizuite din timp în timp și fără notificare.

Prutul SA garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Prutul SA fără acordul prealabil scris al acesteia.

2. Folosirea informațiilor

Ori de câte ori cineva vizitează acest site, serverele sunt capabile să colecteze anumite date ce ne permit să urmărim numărul de vizitatori pe site. Aceste informații sunt folosite cu scopul de a continua procesul de îmbunătățire și dezvoltare a acestuia. Astfel, datele trimise către serverele noastre nu includ date personale care ar permite urmărirea și localizarea vizitatorilor individuali. Prin date personale înțelegem informații care ar putea trimite în mod specific la o persoană sau entitate – e-mail, nume sau adresă de email.

Site-ul nostru web poate include legături cu alte site-uri al căror conținut nu se află sub controlul nostru, de aceea Prutul SA nu își asumă și nu poate accepta niciun fel de responsabilitate pentru conținutul acestor site-uri web.

3. Politica de confidențialitate

Este disponibilă la secțiunea “Protecția Datelor”, se aplică și vizitatorilor prezentului site și conține informații despre modul în care Prutul SA colectează, folosește, protejează și transmite datele cu caracter personal.

Prutul SA își rezervă dreptul de a revizui aceste reguli în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.