Prutul – un angajator preferat

Capitalul uman este unul dintre factorii cheie de succes pentru orice organizație, dar în special pentru o companie puternic antreprenorială cum este Prutul. De aceea, preocuparea noastră permanentă este aceea de a atrage în cadrul organizației cei mai potriviți oameni pentru posturile pentru care recrutăm și care să corespundă valorilor organizației noastre.

Ne dorim oameni cu experiență în domeniul bunurilor de larg consum și cel de agribusiness, performeri în aria lor de expertiză, dornici să lucreze într-o organizație cu o cultură orientată spre performanță, foarte dinamică și cu un puternic spirit antreprenorial.

Politica de resurse umane și principiile după care ne ghidăm ne situează între angajatorii preferați din industriile în care activăm.

Principiile noastre în relația cu angajații:

INTEGRITATE
Facem ceea ce promitem, folosim aceleași unități de măsură și doar criterii obiective de analiză pentru toți angajații. Nu facem compromisuri și ne asumăm păstrarea confidențialității informațiilor personale.

INOVAȚIE
Ne propunem să introducem în organizație cele mai noi și mai eficiente soluții și modele de lucru și de evaluare din Managementul Resurselor Umane pentru a putea susține succesul afacerii.

MUNCA ÎN ECHIPĂ
Împreună rezolvăm problemele și descoperim oportunitățile și tot împreună învățăm să facem ca mâine să ne fie mai bine ca azi.

ORIENTARE CĂTRE CLIENT
Respectăm în egală măsură clientul extern și clientul intern. Dorim să fim permanent un angajator preferat prin încurajarea performanței și dezvoltarea continuă a capitalului uman, concomitent cu menținerea și dezvoltarea unei relații de lungă durată cu companiile de resurse umane, universitățile și mass-media de specialitate.

Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră, te invităm să consulți Lista posturilor vacante.

 • Noutati

  .8 aprilie 2016

  Prutul a lansat prima gama de ulei ALTFEL
  In luna martie 2016, Prutul a lansat prima gama de ulei ALTFEL din Romania sub principalul sau brand: Spornic. Spornic Premium 1L si Spornic Profesional 5L – 100% ulei High Oleic – sunt uleiuri rafinate dintr-un soi distinct de floarea-soarelui, cu un continut de minim 75% acid oleic – acid gras mononesaturat Omega 9.... continuare

 • Noutati

  .2 martie 2015

  SPORNIC sustine lansarea cartii „40 de zile” a regizoarei Chris Simion.
  Un roman basm, construit ca un dialog intre floarea soarelui si zmeul albastru, invita cititorii intr-un joc de 40 de zile al introspectiei si al (re)gasirii. Pentru prima oara in Romania, lansarea cartii se va face intr-un turneu de 40 de zile, in perioada 1 martie - 9 aprilie 2015... continuare

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.